Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Internett

Kantar Media er leverandør av de offisielle internett-tallene i Norge. Internettundersøkelsen inkluderer elektroniske målinger av norske nettsteder på alle enheter og plattformer: Browsertrafikk, APPs og streaming, besøkt fra PC/Mac, mobil og nettbrett.

Målingene gir et ensartet grunnlag for sammenligning av norske nettsteder. Brukerdata rapporteres daglig til markedet. Det innebærer at viktig informasjon om befolkningens nettbruk raskt er tilgjengelig - både for nettstedene, mediebyråer og annonsører. Offisielle brukertall publiseres i tillegg ukentlig på tnslistene.no til bruk for alle som ønsker å følge utviklingen i internettmarkedet.

Internettavdelingen i Medieseksjonen står for måling av trafikk på norske nettsteder, og drifter og rapporterer nordmenns nettbruk via Norsk InternettPanel. Våre produkter inkluderer elektroniske målinger av nett og mobil, streaming/video på nett og reklamemålinger (bannere og video).

I tillegg gjennfører Medieseksjonen flere spørreundersøkelser som gir god innsikt i nordmenns bruk av internett og ny teknologi, og bistår våre kunder med analyse og rådgivning knyttet til et mediemarked i rask utvikling.

Les mer om våre undersøkelser og produkter i menyen øverst til høyre.

Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat!