Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Karriere i Kantar

Vi hjelper våre kunder med å lykkes gjennom analysebasert rådgivning og setter sammen team med mange typer kompetanse for å løse komplekse oppgaver.
Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet …

Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet og med å løse utfordringer av mange slag. Den arbeidsmetoden vi anvender, kaller vi analysebasert rådgivning. Som analyseunderlag, benytter vi relevante data fra mange kilder, inklusive data som vi produserer selv. Gjennom analysene utvikler vi innsikt om kundens valgmuligheter og om fremtidige konsekvenser av ulike valg. Med denne innsikten som plattform, samspiller vi med kunden for å forme kundens fremtid.

Denne arbeidsmetoden krever mange typer kompetanse innen datainnsamling, databehandling, dataanalyse, prosjektledelse og forretningsutvikling. I tillegg er kunnskap om forbrukeratferd, medier, bransjer og arbeidsmetoder i bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet viktig for vår evne til å hjelpe kundene med å lykkes.

Hos oss får du arbeide i team med de fremste i Norge innen analysebasert rådgivning, og med dyktige kontaktpersoner hos et stort spekter av kunder.

Nedenfor vil du finne en oversikt over de stillingene som for tiden er ledige i Kantar, og hvor vi søker nye folk. Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende en generell søknad til stilling@tns-gallup.no. Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Vil du søke jobb som intervjuer, vennligst ta kontakt med vår datainnsamlingsspesialist, Norsk Gallup, på jobb@tns-gallup.no. Her finner du mer informasjon om Norsk Gallup.

Vi søker driftig SQL-utvikler
Til avdeling for datainnovasjon i Kantar søker vi en driftig SQL-utvikler til å jobbe med interne og eksterne BI-løsninger.
Arbeidsoppgavene omfatter blant annet hovedansvar for en kundes BI-løsning med ansvar hele dataforedlingsprosessen. Til stillingen ligger også oppgaver knyttet til integrasjon og automatisering av interne og eksterne datasystemer.    
Du vil være en nøkkelperson i utvikling av nye tjenester og løsninger, og du vil ha stor påvirkning på bedriftens retning innen automatisering, integrasjon og utvikling av infrastruktur for data. I denne stillingen får mulighet til å være med i hele utviklingen av en løsning - fra spesifikasjon, design, produksjonssetting til videre drift og finjustering. 

Det er viktig at du har:
 • Solid, praktisk erfaring med SQL server
 • Erfaring med ETL-prosesser, gjerne med SSIS

Det er en fordel om du har:

 • Noe programmeringskompetanse i C# eller Java
 • Erfaring med å presentere data i Excel, Power-BI eller andre visualiseringsverktøy
 • Erfaring med data management og/eller testing
Vi ser etter en person som passer til denne beskrivelsen:  
 • Du trenger å være nøyaktig og ha sans for gode løsninger -  men samtidig er du pragmatisk nok til å levere til fristen
 • Selvgående og initativrik
Vi tilbyr:
 • Sentralt beliggende lokaler
 • Faglige og personlige utviklingsmuligheter
 • Fleksibel arbeidstid
 • Kantine og sosiale arrangementer
 • Et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø med stor takhøyde

For spørsmål om stillingen, kontakt Ole Marksten (avdelingsleder - Datainnovasjon), tlf 952 43 098 eller Jarle Hersvik (Head of Operations), tlf. 412 67 578. 

Klikk her for å søke på stillingen. 

Søknadsfrist: 15. august 2018