Artboard 1
Meny Lukk
Søk Lukk
Søk

Karriere i Kantar TNS

Vi hjelper våre kunder med å lykkes gjennom analysebasert rådgivning og setter sammen team med mange typer kompetanse for å løse komplekse oppgaver.

Vi hjelper våre kunder med å forstå og utnytte mulighetene i markedet og med å løse utfordringer av mange slag. Den arbeidsmetoden vi anvender, kaller vi analysebasert rådgivning. Som analyseunderlag, benytter vi relevante data fra mange kilder, inklusive data som vi produserer selv. Gjennom analysene utvikler vi innsikt om kundens valgmuligheter og om fremtidige konsekvenser av ulike valg. Med denne innsikten som plattform, samspiller vi med kunden for å forme kundens fremtid.

Denne arbeidsmetoden krever mange typer kompetanse innen datainnsamling, databehandling, dataanalyse, prosjektledelse og forretningsutvikling. I tillegg er kunnskap om forbrukeratferd, medier, bransjer og arbeidsmetoder i bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomhet viktig for vår evne til å hjelpe kundene med å lykkes.

Hos oss får du arbeide i team med de fremste i Norge innen analysebasert rådgivning, og med dyktige kontaktpersoner hos et stort spekter av kunder.

Nedenfor vil du finne en oversikt over de stillingene som for tiden er ledige i Kantar TNS, og hvor vi søker nye folk. Vi er alltid interessert i gode søkere - så selv om det ikke er noen utlyste stillinger innenfor dine interesseområder, er du velkommen til å sende en generell søknad til stilling@tns-gallup.no. Vi vil da vurdere din søknad og eventuelt ta kontakt med deg for en nærmere diskusjon.

Vil du søke jobb som intervjuer, vennligst ta kontakt med vår datainnsamlingsspesialist, Norsk Gallup, på jobb@tns-gallup.no. Her finner du mer informasjon om Norsk Gallup.

Kantar TNS søker konsulent med erfaring fra kvalitative metoder

Kvalitativt analysesenter i Kantar TNS er i vekst. Vi søker derfor et klokt hode som brenner for markedsanalyse, som har erfaring med kvalitative metoder, og som kan se sammenheng mellom kvalitativ innsikt og strategisk forretningsutvikling.

Stillingen

Som konsulent i kvalitativt analysesenter vil du være ansvarlig for gjennomføring av kvalitative markedsundersøkelser fra A til Å gjennom å; designe undersøkelser tilpasset kundens problemstilling, skrive tilbud til kunder, gjennomføre feltarbeid (fokusgrupper, dybdeintervjuer, online intervjuer etc), analysere og presentere resultater, og ikke minst tilby kunden innsiktsbasert rådgivning.

Deg

Ditt viktigste fortrinn er en solid forretningsforståelse og evne til å forstå kundens behov. Du har minst 2-4 års erfaring med å arbeide med kvalitative metoder, både ved å diskutere metodenes fordeler og ulemper og å gjennomføre fokusgrupper, dybdeintervjuer etc. Du er selvgående og i tillegg til å være en god rådgiver og formidler, besitter du gode prosjektlederegenskaper og forstår viktigheten av ryddig og effektiv prosjektledelse. Vi er ambisiøse og ønsker en som deler dette med oss gjennom å strekke seg et ekstra stykke lenger enn våre konkurrenter. 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Minst 2-4 års erfaring med kvalitative metoder
 • Minst 4 år relevant høyere utdanning
 • Særdeles gode analytiske evner og ferdigheter
 • God forretningsforståelse og innsikt i markedsføring, kommunikasjon og/eller forbrukeratferd
 • Gode prosjektlederegenskaper
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
 • Gode norsk- og engelskferdigheter, både muntlig og skriftlig
 • Mulighet til å jobbe noe kveldstid
 • Det er en fordel om du har erfaring med kvantitative metoder

Vi tilbyr:

 • Norges kanskje hyggeligste avdeling, hvor vi tror på, og heier på hverandre
 • Mulighet til å samarbeide med og lære av bransjens beste og klokeste hoder, både internt på avdelingen og i Kantar TNS’ nasjonale og internasjonale kollegiale felleskap
 • Muligheten til å jobbe med spennende merkevarer
 • Faglige og personlige utviklingsmuligheter
 • Gode lønn- og ansettelsesvilkår
 • Kantine
 • Kontor i sentral beliggenhet
 • Stort sosialt felleskap og mange sosiale arrangementer

Vi håper å høre fra deg! Send inn søknad og CV til stilling@tns-gallup.no innen 9. juni. Vi vurderer søknader og kaller inn til intervjuer fortløpende. Tiltredelse senest oktober.

Varighet: Fast stilling

Stillingstittel: Kvalitativ konsulent

Kontakt avdelingsleder Camilla Eriksson, tlf. 971 38 769 eller konsulent Jenny Arvesen, tlf. 920 38 174 hvis du har spørsmål.